Тази пролет водещият на Преди обед Сашо Кадиев ходи на работа

...
Тази пролет водещият на Преди обед Сашо Кадиев ходи на работа
Коментари Харесай

Сашо Кадиев изби рибата! Яхна звяр за 200 бона

Тази пролет водещият на „ Преди обед ” Сашо Кадиев върви на работа с чисто ново електрическо BMW в сребристо сиво. Лимузината струва над 200 бона и могат да си я разрешат единствено хора с огромни приходи. 

Преди няколко дни синът на Катето Евро вървеше с бодра крачка към заплатен паркинг, на който бе оставил автомобила си. Когато наближи немското си возило, Сашо първо му се полюбува в профил, а след това седна зад кормилото и даде газ към клон на банка. Докато шофираше към трезора, артистът и тв водещ пушеше и тръскаше пепелта през прозореца. „ Колата му е електрическа, но цигарите му не са електронни ”, разясниха по този мотив съумелите да го зърнат столичани. Кадиев е в дълготраен плен на тютюнджийския си недостатък и на този стадий няма желание да се бори с него.
-->
Екранният сътрудник на Деси Стоянова прекара в банката десетина минути, а като излезе, изглеждаше още по-доволен от живота. Преди да яхне още веднъж лъскавата си електричка, той извади телефона си и организира диалог с обичаната си Ивелина Чоева. Сашо се сгоди за дългокраката манекенка на Коледа, само че двамата занапред ще дефинират дата за сватбата. Доскоро Кадиев отхвърляше брака, само че очевидно Ивчето, както я назовава, е трансформирала възгледите му, написа Хотарена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР